Zařízení & příslušenství
巧克力巴布卡
Příprava 40min.
Celkový 3hod.
8 人份
Suroviny
面团
-
牛奶120 克
-
干酵母粉 约1茶匙3 克
-
白砂糖35 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
无盐黄油 室温软化,小块50 克
-
高筋面粉270 克
-
盐1 小撮
巧克力馅
-
黑巧克力,70%可可含量 小块65 克
-
无盐黄油50 克
-
糖粉30 克
-
无糖可可粉15 克
组合
-
白砂糖35 克
-
水25 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
93.4 mg
Protein
6.1 g
Kalorie
1395.4 kJ /
333.5 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sacharidy
44.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选 2024
25 recepty/-ů
Čína
Čína