Zařízení & příslušenství
香蕉肉桂巴布卡
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
8 人份
Suroviny
面团
-
牛奶120 克
-
干酵母粉 约1茶匙3 克
-
白砂糖25 克
-
油25 克
-
熟香蕉,甜度较高 切片75 克
-
高筋面粉260 克
-
盐1 小撮
黑糖肉桂馅
-
无盐黄油40 克
-
黑糖100 克
-
肉桂粉 约1茶匙1 - 2 克
-
盐1 小撮
组合
-
面粉 防粘用适量
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 打散1 颗
-
黄砂糖1 - 2 汤匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
112.3 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
1162.9 kJ /
277.9 kcal
Tuk
8.9 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
44.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选 2024
25 recepty/-ů
Čína
Čína