
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g jeżyn, świeżych (patrz wariant)
- 100 g cukru pudru
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 300 g jogurtu naturalnego schłodzonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 102.4 kcal / 428.3 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 15.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa krem i chipsy z batata (TM5)
35min
Lody kokosowe
6h 30min
Lody tropikalne na patyku
4h 5min
Deser lodowy z kawałkami ciastek
6h 30min
Porzeczanki (drożdżówki z porzeczkami) na napoju roślinnym (bez laktozy)
2h 50min
Semifredo z kawą zbożową
7h
Ciasteczka ze skórek bananów
1h 30min
Ciasto z cytrusową marmoladą
2h
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45min
Sok z winogron (od 6. miesiąca życia)
20min
Kakaowy koktajl z nasionami konopi
10min
Kubusiowy sok domowy
30min