Lody jogurtowo-jeżynowe na patyku

Lody jogurtowo-jeżynowe na patyku

4.1 38 rating
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 40min.
14 sztuk

Suroviny

  • 400 g jeżyn, świeżych (patrz wariant)
  • 100 g cukru pudru
  • 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 300 g jogurtu naturalnego schłodzonego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 sztukę

Sodík 15.7 mg
Protein 1.4 g
Kalorie 428.3 kJ / 102.4 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...