果丹皮

果丹皮

5.0 1 rating
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod.
2 人份

Suroviny

  • 新鲜山楂
    300 克
  • 白砂糖
    100 克
  • 250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 7 mg
Protein 0.6 g
Kalorie 1405.8 kJ / 336 kcal
Tuk 0.6 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 87.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...