桃子奶冻

桃子奶冻

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 鱼胶片
    3 片
  • 冷水 浸泡用
    适量
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    300 克
  • 牛奶
    200 克
  • 白砂糖
    60 克
  • 桃子 切约1厘米丁
    200 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 黄油
    20 克
  • 鲜榨柠檬汁
    5 克
  • 开心果果仁碎
    2 汤匙
    2 汤匙 山核桃仁
  • 薄荷叶
    2 枝

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 56.7 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 1974 kJ / 471 kcal
Tuk 35.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 21.1 g
Sacharidy 36.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...