Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 片 鱼胶片
- 适量 冷水 ,浸泡用
- 300 克 稀奶油(含脂量30-40%)
- 200 克 牛奶
- 60 克 白砂糖
- 200 克 桃子 ,切约1厘米丁
- 40 克 细砂糖
- 20 克 黄油
- 5 克 鲜榨柠檬汁
-
2
汤匙 开心果果仁碎
nebo 2 汤匙 山核桃仁 - 2 枝 薄荷叶
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 35.4 g
- Nasycený tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 56.7 mg