Zařízení & příslušenství
桃子奶冻
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
鱼胶片3 片
-
冷水 浸泡用适量
-
稀奶油(含脂量30-40%)300 克
-
牛奶200 克
-
白砂糖60 克
-
桃子 切约1厘米丁200 克
-
细砂糖40 克
-
黄油20 克
-
鲜榨柠檬汁5 克
-
2 汤匙 山核桃仁开心果果仁碎2 汤匙
-
薄荷叶2 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
56.7 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
1974 kJ /
471 kcal
Tuk
35.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
21.1 g
Sacharidy
36.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
简单烹饪
5 recepty/-ů
Čína
Čína