桃子奶冻
TM6

桃子奶冻

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 3 片 鱼胶片
  • 适量 冷水 ,浸泡用
  • 300 克 稀奶油(含脂量30-40%)
  • 200 克 牛奶
  • 60 克 白砂糖
  • 200 克 桃子 ,切约1厘米丁
  • 40 克 细砂糖
  • 20 克 黄油
  • 5 克 鲜榨柠檬汁
  • 2 汤匙 开心果果仁碎
    nebo 2 汤匙 山核桃仁
  • 2 枝 薄荷叶

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1974 kJ / 471 kcal
Protein
5.4 g
Sacharidy
36.6 g
Tuk
35.4 g
Nasycený tuk
21.1 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
56.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty