Zařízení & příslušenství
焦糖山核桃拿破仑
Příprava 35min.
Celkový 13hod. 10min.
6 人份
Suroviny
香草甘纳许(提前一天制作)
-
鱼胶片 每片约2克2 片
-
冷水 浸泡用适量
-
白巧克力 切小块85 克
-
稀奶油,含脂肪量35%400 克
-
香草豆荚 取籽,只放入香草籽1 支
焦糖酱
-
白砂糖100 克
-
黄油 切小块50 克
-
稀奶油 室温25 克
山核桃
-
山核桃仁300 克
-
水25 克
-
细砂糖115 克
-
盐1 小撮
-
榛果油20 克
-
酥皮1 张
-
糖粉15 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
179.1 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
4882.9 kJ /
1167 kcal
Tuk
95.2 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
31.1 g
Sacharidy
76.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
专业
24 recepty/-ů
Čína
Čína