Grøntsagsbouillon
TM6 TM5 TM31

Grøntsagsbouillon

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 90 g løg delt i to
  • 110 g porre kun hvide dele, delt i fire
  • 260 g gulerod delt i 4
  • 130 g sød kartoffel skrællet og skåret i stykker (3 cm)
  • 120 g selleristilke det i fire
  • 3 shiitake svampe, tørrede delt i skiver
  • 4 kviste bredbladet persille, frisk
  • 1 laurbærblad, tørret
  • 2 kviste timian, frisk
  • 1300 g vand
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
71 kcal / 297 kJ
Protein
3 g
Tuk
0 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
696 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše