Zařízení & příslušenství
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
egg yolks from large eggs4
-
milk8 oz
-
salt (volitelně)1 pinch
-
sugar2 oz
-
vanilla bean pod½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
31.1 mg
Protein
4 g
Kalorie
563.2 kJ /
134.6 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
17.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Floating Islands
40min.
Béarnaise sauce
15min.
Vanilla Ice Cream
12hod.
Fruit Sauce (Coulis)
10min.
Hollandaise Sauce
15min.
Lemon Curd
20min.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Easy Cheese Souffles
1hod.
Caramel Sauce
1hod. 30min.
Custard (TM5 Metric)
15min.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2hod. 15min.
Quick Cheese Soufflés
45min.