
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 egg yolks from large eggs
- 8 oz milk
- 1 pinch salt (volitelně)
- 2 oz sugar
- ½ vanilla bean pod
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 134.6 kcal / 563.2 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5.5 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 31.1 mg
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Brioche
8hod.
Quiche Lorraine
50min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2hod.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Lemon Curd
20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2hod. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min