
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 生抽
- 5 克 麻油
- 600 克 水 ,蒸煮用
- 20 克 猪肝 ,切片
- 3 克 枸杞 ,约10颗
- 1 小片 当归 ,可省略
- 5 克 姜
- 2 克 盐 ,约1小撮
- 160 克 水 ,蒸汤用
- 15 克 新鲜香菇 ,切片
- 180 克 小白菜 ,杭白菜
- 1 只 大闸蟹 ,选择约120克/只
- 5 克 油
- 10 克 水
- 50 克 甜椒 ,切丝
- 50 克 千张 ,切丝
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 577 kcal / 1351.5 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 1327.9 mg