酸菜肉糜炒芥菜

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 猪肉肉糜
    150 克
  • 芥菜 切小段
    180 克
  • 四川酸菜 切小段
    120 克
  • 生抽
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 317.7 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 609.3 kJ / 145.6 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...