Zařízení & příslušenství
酸菜肉糜炒芥菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
猪肉肉糜150 克
-
芥菜 切小段180 克
-
四川酸菜 切小段120 克
-
生抽10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
317.7 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
609.3 kJ /
145.6 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手家常菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína