Zařízení & příslušenství
河虾毛豆烧青椒
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
姜5 克
-
毛豆仁120 克
-
新鲜的虾 河虾250 克
-
青椒 切小块100 克
-
生抽15 克
-
料酒20 克
-
盐 约1/2茶匙2 - 3 克
-
白砂糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
736.7 mg
Protein
13 g
Kalorie
567.8 kJ /
135.7 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
5.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常小炒
5 recepty/-ů
Čína
Čína