牛肉丝炒银牙

3.5 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 13min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 牛肉丝 均匀地铺入主锅底
    120 克
  • 绿豆芽 选用银芽
    400 克
  • 约1/2茶匙
    2 - 3 克
  • 生抽
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 362.2 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 429.1 kJ / 102.6 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...