Zařízení & příslušenství
牛肉丝炒银牙
Příprava 5min.
Celkový 13min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
牛肉丝 均匀地铺入主锅底120 克
-
绿豆芽 选用银芽400 克
-
盐 约1/2茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
362.2 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
429.1 kJ /
102.6 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常小炒
5 recepty/-ů
Čína
Čína