Zařízení & příslušenství
Cijfertaart
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
16 portie
Suroviny
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
7 g
Kalorie
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Tuk
33.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
61.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pindakaas Crackers
35min.
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Žádné hodnocení
Crème brûlée op Portugese wijze
Žádné hodnocení
No-Bake-Tiramisu-Taart
Žádné hodnocení
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Žádné hodnocení
Vanille Yoghurt
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min.
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min.
De eerste hap: Zalm met Groenten
Žádné hodnocení
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Žádné hodnocení
Pompoensoep met room
35min.