Cijfertaart

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
16 portie

Suroviny

Icing
  • suiker
    250 g
  • room, elk type (van koemelk)
    50 g
  • witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets
    180 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur
    50 g
  • mascarpone
    100 g
Taart
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten
    250 g
  • bloem
    350 g
  • suiker
    150 g
  • bruine suiker
    100 g
  • vanillestokje alleen zaden
    1
  • eieren
    6
  • melk
    200 g
  • bakpoeder
    1 tl
Slagroom en decoratie
  • room, min. 30% vet gekoeld
    400 g
  • stabilisator voor slagroom
    16 g
  • fruit, gemengd, vers voor garnering
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 7 g
Kalorie 2378.1 kJ / 568.4 kcal
Tuk 33.8 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...