芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)

芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 片

Suroviny

  • 牛里脊 切小块
    30 克
  • 芦笋 切段
    20 克
  • 蘑菇 一切二
    20 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 中筋面粉
    30 克
  • 煎制用
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 24.8 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 253 kJ / 60.5 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...