Zařízení & příslušenství
芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 片
Suroviny
-
牛里脊 切小块30 克
-
芦笋 切段20 克
-
蘑菇 一切二20 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
中筋面粉30 克
-
油 煎制用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
24.8 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
253 kJ /
60.5 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
萌宝辅食
20 recepty/-ů
Čína
Čína