Zařízení & příslušenství
宝宝蒸饺(13-24月龄)
Příprava 15min.
Celkový 35min.
8 只
Suroviny
-
水 焯水用250 克
-
青菜 取叶20 克
-
中筋面粉50 克
-
水10 - 20 克
-
大白菜 切块20 克
-
胡萝卜 切块20 克
-
猪肉 切块20 克
-
虾仁20 克
-
盐 约小撮1 克
-
油 涂抹用适量
-
水 蒸煮用200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 只
Sodík
23 mg
Protein
1.5 g
Kalorie
137.1 kJ /
32.8 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
萌宝辅食
20 recepty/-ů
Čína
Čína