Zařízení & příslušenství
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 sneetje
Suroviny
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sneetje
Sodík
201.8 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
723 kJ /
172 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Wij vieren onze eigenheid
25 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Groentepannenkoekjes
20min.
Gestoomde pesto broodjes
Žádné hodnocení
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Žádné hodnocení
Gestoomde spinaziecake
35min.
Lactosevrije warme chocolademelk
Žádné hodnocení
Nyonya kip-curry bun
Žádné hodnocení
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min.
Groentesticks
Žádné hodnocení
Vegetarische bruine rijst
40min.
Miso carbonara udon noedels
25min.
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1hod. 15min.