Zařízení & příslušenství
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 10min.
12 stuk
Suroviny
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (volitelně) om te bestrooien
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
219.5 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
19.1 g
Sacharidy
35.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Žádné hodnocení
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Žádné hodnocení
Regenboog Veggie Pizza
Žádné hodnocení
Butter Chicken
1hod.
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1hod. 40min.
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Žádné hodnocení
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1hod. 20min.
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení
Tikka Masala van Bloemkool
30min.
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Žádné hodnocení
Creatief Basisbrood
45min.