酥炸螺旋苹果饼

酥炸螺旋苹果饼

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 人份

Suroviny

  • 青苹果 去皮,去茎,去尾,切成适合进料管的块
    2 个
    2 个 苹果, ,如粉红佳人、蜜脆、嘎拉或富士,去皮、去茎、去尾,切成适合进料管的块状
  • 面粉
    100 克
  • 30 克
  • 发粉
    1 ½ 茶匙
  • 肉桂粉 (可省略)
    ½ 茶匙
  • 豆蔻粉 (可省略)
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 苹果酱 无糖
    220 克
  • 食油 煎炸
    450 克
  • 肉桂糖 洒粉用(参考贴士)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 142.1 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 2429.9 kJ / 580.8 kcal
Tuk 56.5 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 22.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše