Zařízení & příslušenství
草莓酱淋苹果丝
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
白巧克力50 克
-
核桃仁50 克
-
400 克 冷冻草莓新鲜草莓400 克
-
苹果 保留皮,去茎,修剪末端,切成适合进料管的块4 个
-
新鲜薄荷 只取叶片2 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
16 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
7.6 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
42.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
奶油冰棍
6hod. 45min.
老北京奶酪
2hod. 45min.
番薯糖水
40min.
酒酿水波蛋
25min.
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Žádné hodnocení
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Žádné hodnocení
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Žádné hodnocení
血橙配金巴利布丁
Žádné hodnocení
橙汁糖浆梨
Žádné hodnocení
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Žádné hodnocení
蒸巧克力馅饼
Žádné hodnocení
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Žádné hodnocení