草莓酱淋苹果丝

草莓酱淋苹果丝

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 人份

Suroviny

  • 白巧克力
    50 克
  • 核桃仁
    50 克
  • 新鲜草莓
    400 克
    400 克 冷冻草莓
  • 苹果 保留皮,去茎,修剪末端,切成适合进料管的块
    4 个
  • 新鲜薄荷 只取叶片
    2 小支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 16 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1164.3 kJ / 278.3 kcal
Tuk 12.9 g
Vláknina 7.6 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 42.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše