Zařízení & příslušenství
薄百叶彩椒牛肉卷
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
油5 克
-
甜椒 切条50 克
-
杏鲍菇 切条50 克
-
牛里脊 切条100 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀5 克
-
白砂糖1 小撮
-
水30 克
-
百叶 选用薄百叶40 克
-
水 蒸煮用400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
137.7 mg
Protein
13.3 g
Kalorie
529.7 kJ /
126.6 kcal
Tuk
7.3 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养儿童餐 2-5岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína