薄百叶彩椒牛肉卷

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 甜椒 切条
    50 克
  • 杏鲍菇 切条
    50 克
  • 牛里脊 切条
    100 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    5 克
  • 白砂糖
    1 小撮
  • 30 克
  • 百叶 选用薄百叶
    40 克
  • 蒸煮用
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 137.7 mg
Protein 13.3 g
Kalorie 529.7 kJ / 126.6 kcal
Tuk 7.3 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...