蒸巧克力馅饼

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 7hod.
16 片(蛋糕)

Suroviny

巧克力蛋糕
  • 黄油 防粘用
  • 面粉 防粘用
  • 焦糖浆
    130 克
  • 黄油 切小块
    120 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 牛奶
    100 克
  • 白砂糖
    120 克
  • 低筋面粉
    120 克
  • 可可粉
    30 克
  • 泡打粉
    1 ½ 茶匙
果馅饼
  • 炼乳
    200 克
  • 淡奶
    340 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 奶油乳酪 切块,室温软化
    110 克
  • 1300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片(蛋糕)

Sodík 156.8 mg
Protein 7.4 g
Kalorie 1151.6 kJ / 275.2 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 30.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše