Zařízení & příslušenství
蒸巧克力馅饼
Příprava 15min.
Celkový 7hod.
16 片(蛋糕)
Suroviny
巧克力蛋糕
-
黄油 防粘用
-
面粉 防粘用
-
焦糖浆130 克
-
黄油 切小块120 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
牛奶100 克
-
白砂糖120 克
-
低筋面粉120 克
-
可可粉30 克
-
泡打粉1 ½ 茶匙
果馅饼
-
炼乳200 克
-
淡奶340 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
奶油乳酪 切块,室温软化110 克
-
水1300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片(蛋糕)
Sodík
156.8 mg
Protein
7.4 g
Kalorie
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
30.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
奶油冰棍
6hod. 45min.
老北京奶酪
2hod. 45min.
番薯糖水
40min.
酒酿水波蛋
25min.
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Žádné hodnocení
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Žádné hodnocení
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Žádné hodnocení
血橙配金巴利布丁
Žádné hodnocení
橙汁糖浆梨
Žádné hodnocení
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Žádné hodnocení
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Žádné hodnocení
莓馅土豆饺子配香草酱
Žádné hodnocení