午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)

午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
1 人份

Suroviny

  • 猪肉肉糜
    50 克
  • 沙葱 切葱花
    100 克
  • 麻油
    3 克
  • 中筋面粉
    50 克
  • 全麦面粉
    25 克
  • 做饺子皮用
    40 克
  • 防粘用
    适量
  • 蒸煮用
    300 克
  • 秋葵
    100 克
  • 生抽 见要诀
    1 茶匙
  • 香醋
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 301.6 mg
Protein 22.1 g
Kalorie 1970.3 kJ / 445 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 69.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...