Zařízení & příslušenství
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Příprava 15min.
Celkový 45min.
1 人份
Suroviny
-
猪肉肉糜50 克
-
沙葱 切葱花100 克
-
麻油3 克
-
中筋面粉50 克
-
全麦面粉25 克
-
水 做饺子皮用40 克
-
油 防粘用适量
-
水 蒸煮用300 克
-
秋葵100 克
-
生抽 见要诀1 茶匙
-
香醋1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
301.6 mg
Protein
22.1 g
Kalorie
1970.3 kJ /
445 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻松瘦身餐 第七辑
3 Recipes
Čína
Čína