Zařízení & příslušenství
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
1 人份
Suroviny
-
水 浸泡用适量
-
干香菇15 克
-
水 蒸煮用500 克
-
毛豆 减去尖头一端80 克
-
盐3 克
-
大米 洗净沥干40 克
-
藜麦(印加麦)20 克
-
水 蒸饭用60 克
-
鸭腿 去皮鸭腿肉,切块75 克
-
料酒3 克
-
油5 克
-
苋菜 切段100 克
-
水15 克
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1467.9 mg
Protein
30.5 g
Kalorie
3032.9 kJ /
555 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
9.1 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sacharidy
61.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻松瘦身餐 第八辑
3 Recipes
Čína
Čína