午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)

午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
1 人份

Suroviny

  • 浸泡用
    适量
  • 干香菇
    15 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 毛豆 减去尖头一端
    80 克
  • 3 克
  • 大米 洗净沥干
    40 克
  • 藜麦(印加麦)
    20 克
  • 蒸饭用
    60 克
  • 鸭腿 去皮鸭腿肉,切块
    75 克
  • 料酒
    3 克
  • 5 克
  • 苋菜 切段
    100 克
  • 15 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1467.9 mg
Protein 30.5 g
Kalorie 3032.9 kJ / 555 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 9.1 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 61.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...