Zařízení & příslušenství
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
1 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用500 克
-
山药 切小丁100 克
-
红米 洗净沥干20 克
-
大米 洗净沥干20 克
-
水 蒸饭用60 克
-
鲈鱼 选择中段60 克
-
料酒3 克
-
剁椒25 克
-
空心菜 切段100 克
-
油5 克
-
猪肉肉糜 偏瘦肉型15 克
-
四季豆 切丁100 克
-
水10 克
-
盐1 克
-
生抽 见要诀1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
755.6 mg
Protein
23.9 g
Kalorie
1778.6 kJ /
437 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
9.7 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
59.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻松瘦身餐 第八辑
3 Recipes
Čína
Čína