Mantar ve Adaçaylı Ravioli

Mantar ve Adaçaylı Ravioli

Žádné hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
6 porsiyon

Suroviny

Makarna Hamuru
  • un
    300 g
  • yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış
    150 g
  • zeytinyağı
    15 g
  • tuz
    1 tk
İç Dolgusu
  • maydanoz sadece yaprakları
    20 g
  • pecorino peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
    50 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • sarımsak
    1 diş
  • kestane mantarı soyulmuş, ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (0.5 cm)
    350 g
  • tuz
    ½ tk
  • karabiber
    2 tutam
  • panko (Japon galeta unu)
    30 g
Ravioli
  • su hamuru nemlendirmek için
  • su
    1200 g
  • tuz
    1 tk
  • tereyağı
    50 g
  • adaçayı yaprağı, kurutulmuş
    15 yaprak

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsiyon

Sodík 1154.3 mg
Protein 13.9 g
Kalorie 1830.5 kJ / 437.5 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 46.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...