Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rotwein
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 383 kJ / 92 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilikum-Parmesan-Creme
5 Min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Flammkuchendip
10 Min
Scharfe Aioli
10 Min
Parmesancreme
5 Min
Whiskey-Senf
35min
Bärlauch-Aioli
10 Min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 Min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 Min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1 Std. 10 Min
Hirtencreme
1 Std. 15 Min
Spundekäs (Hessen)
10 Min