Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldrada
- 300 g de harina de repostería
- 400 g de mantequilla muy fría (en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de fuerza
- 180 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
Formado y cocción
- 180 g de chocolate con leche
- 1 huevo batido (para pintar)
- 4 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 269.9 mg
Alternativní recepty
Napolitanas de chocolate
6h 30 min
Ensaimadas individuales
9h
Galletas negras con relleno de vainilla
1 Std. 40 Min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Panecillos rellenos de chocolate
2h 30min
Tarta bombón de avellanas
7 Std.
Panecillos de leche al vapor con chocolate
3h 35min
Chocolatines
4h 30min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 Std. 30 Min
Galletas de chocolate y limón
1 Std. 30 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min