Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldrada
- 300 g de harina de repostería
- 400 g de mantequilla muy fría (en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de fuerza
- 180 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
Formado y cocción
- 180 g de chocolate con leche
- 1 huevo batido (para pintar)
- 4 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 269.9 mg
Alternativní recepty
Palmeritas de hojaldre
1h 15 min
Xuxos de crema
1h 30min
Bizcocho cebra
1h 10min
Pan sandía
3h
Pan chino
1h 15 min
Gofres de sartén
45min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Ensaimadas individuales
9 Std.