Zařízení & příslušenství
日式輕乳酪蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉50 克
-
奶油乳酪 室溫軟化,切塊(約2公分)100 克
-
奶油 室溫軟化,切塊(約2公分)20 克
-
牛奶100 克
-
檸檬汁½ 大匙
-
低筋麵粉35 克
-
溫水 適量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
501.4 mg
Protein
24.5 g
Kalorie
4224 kJ /
1008.9 kcal
Tuk
63.4 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
549.4 g
Sacharidy
88.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
人氣甜點初級班
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
在家自煮-烘焙進修班
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan