Cibule & spol.

13 recept

Základ pro dušené maso, polévky a omáčky nebo zálivka na pyré a saláty – okořeňte své recepty aromatickou cibulkou, restovanou do sklovata, do hněda, dušenou nebo třeba karamelizovanou.

Restovaná cibule (300 gramů)

Restovaná cibule (300 gramů)

20min

Restovaná šalotka (250 gramů)

Restovaná šalotka (250 gramů)

20min

Zhnědlá šalotka (350 gramů)

Zhnědlá šalotka (350 gramů)

25min

Restovaná šalotka (350 gramů)

Restovaná šalotka (350 gramů)

25min

Zhnědlá cibule (200 gramů)

Zhnědlá cibule (200 gramů)

25min

Restovaná cibule (200 gramů)

Restovaná cibule (200 gramů)

20min

Zhnědlá šalotka (250 gramů)

Zhnědlá šalotka (250 gramů)

25min

Restovaný pórek (200 gramů)

Restovaný pórek (200 gramů)

20min

Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)

Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)

20min

Lehce zhnědlá cibule a česnek

Lehce zhnědlá cibule a česnek

20min

Karamelizovaná cibule (200 gramů)

Karamelizovaná cibule (200 gramů)

40min

Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)

Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)

50min

Restovaná cibule a česnek

Restovaná cibule a česnek

20min