Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
gramů oleje
nebo 20 gramů olivového oleje -
400 - 500
gramů cibule, žluté, na klínky nebo plátky (1 cm)
nebo 400 - 500 gramů červené cibule, na klínky nebo plátky (1 cm) - 30 gramů vody
- 2 špetky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 428 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20 Min
Křehký karamel s vlašskými ořechy
1 Std. 30 Min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Restovaná šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Lehce zhnědlá cibule a česnek
20 Min
Restovaná cibule (200 gramů)
20 Min
Restovaná cibule s chilli
20 Min
Restovaná cibule a česnek
Žádné hodnocení
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 Min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 Min
Karamelizovaná cibule (200 gramů)
40 Min