Pět aktualizací, které vám na Thermomixu® TM6 nemohou utéct

Díky nejnovější aktualizaci softwaru získá váš TM6 těchto 5 inovativních a zajímavých programů a aktualizací!

1. Zcela nové – podrobné videorecepty

Co je lepší než čtení jednotlivých kroků receptu? Vidět je v akci!

Už jste se někdy setkali se seznamem instrukcí, jak dát koláči správný tvar a jak ho ozdobit? Jaký je nejjednodušší způsob, jak návody zpracovat? Podívejte se na video! Sledování podrobných videoreceptů na obrazovce TM6 je nyní možné v Průvodci vařením u vybraných receptů. Díky této novince jsou návody ještě srozumitelnější a videa jsou dostupná kdekoli a okamžitě, jak jen potřebujete!

Objevte videorecepty Krok za krokem>

2. Inspirativní videa – nyní také na TM6

Krátká videa, která obohacují vaši kreativitu a zvyšují chuť k jídlu!

Setkali jste se při procházení stránek Cookidoo® s našimi inspirativními videi? Nyní je lze přehrávat také na TM6! Váš uživatelský komfort TM6 Cookidoo® se tak stává ještě dokonalejším. Využijte naše inspirativní videa a obohaťte svůj kulinářský zážitek.

3. Upozornění na nový program – Vaření vajec

Vaření vajec nebylo nikdy jednodušší

Jak máte rádi uvařená vejce? Natvrdo, s vláčným žloutkem, nebo tekutým…? Stačí vybrat požadovaný způsob úpravy a Thermomix® TM6 připraví vejce přesně podle vašich představ.

Tipy

• Vařit můžete 2 až 6 vajec přímo v mixovací nádobě.
• Mixovací nádobu naplňte vodou tak, abyste zakryli vložená vejce. • Používejte vejce střední velikosti, která můžete vzít rovnou z chladničky.

4. Novinka! Program Ohřev

Zahřívejte a ohřívejte při správné teplotě a příslušnou dobu

V tomto programu můžete ohřívat mléko bez vaření, rovnoměrně ohřívat dětskou stravu, ohřívat polévky, aniž byste rozmačkali drobné kousky, a ještě mnohem více. Tento program lze použít k dokonalému ohřátí nebo přihřátí jídel tekuté či krémové konzistence.

Tip
• K ohřátí většího množství pokrmu nebo jídel hustší konzistence, jako je například boloňská omáčka, můžete použít šlehací metličku. Toto příslušenství také zabraňuje tomu, aby se jídlo při ohřívání rozpadlo na menší kousky.

5. Vylepšený program Předmytí

Různé přísady, prvotřídní výsledky

Dosáhněte lepších výsledků díky možnosti výběru stylu předmytí, který se s konkrétní nečistotou vyrovná nejlépe. Stačí si vybrat mezi 4 variantami předmytí – Těsto, Univerzální použití, Tuk nebo karamel, Připáleniny. Tento program s lehkostí umyje a rozpustí i ty nejtvrdší kousky, jako je například zatvrdlý karamel.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ pro variantu Připáleniny v programu Předmytí

Varianta čištění připálenin probíhá při nejvyšší teplotě ze všech možností, a to při 105 ° C. Používejte pouze ocet (bez použití saponátu jakéhokoliv druhu), aby se zabránilo nadměrné tovrbě pěny.

Tip
• Odměrku vždy vložte do víka mixovací nádoby.

Inspirovali jste se k vyzkoušení něčeho nového?

Zahájit vaření