Tajemství úspěchu s kráječem Thermomix®

Zdálo se vám někdy, že by váš kráječ Thermomix® mohl krájet tenké plátky okurky nebo mrkev? Už nikdy nesněte! Kráječ Thermomix® bude krájet a strouhat ingredience přesně a efektivně s výjimečnými výsledky. Tento nový doplněk, kompatibilní s přístrojem Thermomix® TM6 a TM5, usnadní přípravu pokrmů a nabídne vám dokonalou zábavu!

Jaké jsou výhody kráječe Thermomix®?

● __ Všestranný – 1 kotouč, 4 různé řezy.__ S kráječem Thermomix® si můžete vychutnat 4 jedinečné možnosti krájení– tenký řez, silný řez, tenké strouhání a silné strouhání.

Šetří čas v kuchyni.
Kompaktní a univerzální kráječ Thermomix® je ideální pro každodenní použití. Díky tomu bude příprava ovoce a zeleniny rychlá a snadná. Už žádné plýtvání časem nebo úsilí strávené s prkénkem nebo nožem.

Rovnoměrně nakrájené kousky, které se rovnoměrně uvaří. Kráječ Thermomix® rovnoměrně nakrájí vaši zeleninu. Zaručí dokonalé výsledky a pokaždé rovnoměrné uvaření.

Snadno dosahuje působivých výsledků s přesným krájením. Díky břitu ostrému jako břitva nakrájí kráječ Thermomix ® vždy přesně i ty nejjednodušší pokrmy, jako je ovocný talíř nebo dušená mrkev, a tak nabízí ohromující výsledek.

● __ Miska Thermomix® je čistá a připravená k použití.__
Kráječ Thermomix® je navržen s ohledem na snadné vaření. Když je koš kráječe uvnitř mísy Thermomix®, ponechává mixovací nádobu čistou a připravenou k použití po vyjmutí.

Díky tomu je zdravé stravování vizuálně atraktivní volbou.
Obohacení jídel o více ovoce a zeleniny ještě nikdy nevypadalo lépe než s kráječem Thermomix®. Připraví vám tak dokonalé a zdravé pokrmy, které si vaše děti zamilují.

1 kotouč, 2 programy

Chcete-li vytěžit maximum z tohoto příslušenství, použijte 2 nové programy Thermomix® TM6– __ Program krájení a strouhání __ – Ty jsou navržené výhradně pro použití s kráječem Thermomix® a pomohou vám ušetřit ještě více času v kuchyni.

__Typy krájení

Kotouč má dvě strany, jednu pro krájení a druhou pro strouhání, což vám umožňuje připravit čtyři různé druhy zeleniny:
● Tenké řezy (1-2 mm)
● Silné řezy (4-5 mm)
● Tenké strouhání (2 mm)
● Silné strouhání (4 mm)

5 Tipy pro maximální využití kráječe Thermomix®

  1. Nezapomeňte používat ovoce a zeleninu, které jsou zralé k jídlu, ale pevné na dotek (například rajčata, avokádo, mango).
  2. Kráječem Thermomix® lze krájet salám nebo jiné uzeniny. Čerstvé nebo vařené klobásy jsou příliš měkké na to, aby se daly úhledně a rovnoměrně krájet.
  3. Pro lepší výsledky vždy krájejte a strouhejte po dávkách. Tím se zabrání přeplnění v koši kráječe (maximálně 800 g pokrmu). Předtím, než začnete krájet nebo strouhat, ujistěte se, že zvážíte všechny ingredience podle svého receptu.
  4. Složení rozdělíme podle typu krájení. Tímto způsobem stačí otočit kráječem pouze jednou – pro krájení nebo strouhání.
  5. Vařené a zmrazené ingredience nejsou vhodné pro krájení ani strouhání pomocí kráječe Thermomix® (s výjimkou vařené řepy).

Čištění kráječe Thermomix®

Můžete jej umýt ručně pod tekoucí vodou nebo použít mycí prostředek. Nenechávejte krájecí kotouč namočený, aby se zabránilo korozi. Kráječ Thermomix® je také vhodný do myčky nádobí, nejlépe do horního koše.

Koupit nyní