Jak naplánovat vánoční večírek – naše tipy pro vás

Vánoce jsou kouzelné svátky, které bychom měli trávit se svými nejbližšími. Na večírcích se mohou všichni sejít a užít si vynikající jídlo a pití. Pokud letos večírek pořádáte vy, naplánujte si jídelníček pro své hosty s pomocí Cookidoo®, kde najdete inspiraci i užitečné tipy na skvělou vánoční hostinu.

1. Naplánujte si recepty

Buďte připraveni a nevystavíte se tak zbytečnému stresu. Pokud vám chybí inspirace, zkuste si vybrat určité téma. Zapůsobte na hosty italským banketem nebo lahodnými dekadentními dezerty.

Ať už si zvolíte jakoukoli kuchyni, na Cookidoo® si můžete všechny oblíbené recepty uložit do své vlastní kolekce. Schází-li vám inspirace, rádi vám pomůžeme prostřednictvím našich doporučených receptů.

2. Vytvořte si nákupní seznam

Všechny suroviny vybraného receptu si můžete přímo z Cookidoo® přidat do svého nákupního seznamu. Pokud nemáte času nazbyt, můžete nákupní seznam nasdílet svým blízkým a přenést tak trochu odpovědnosti na ně. Nezapomeňte upravit množství podle počtu lidí, pro které vaříte.

3. Vařte v předstihu

Buďte připraveni. Předem připravená hostina je skvělým způsobem, jak si v den oslav ulehčit práci. Jakmile máte navařeno, jídlo přes noc dejte do lednice, aby zůstalo čerstvé. Studená jídla můžete podávat přímo z lednice a teplá můžete snadno ohřát v troubě nebo mikrovlnce.

4. Nízkonákladové jídlo na večírek

Prosinec může být hektický a finančně náročný měsíc. Vaření s Thermomixem® vám ušetří čas a peníze. Vyměňte některé suroviny za cenově dostupnější a ušetřete tak ještě více, aniž by to mělo vliv na chuť. Vyzkoušejte pro nadcházející večírek tyto finančně nenáročné recepty.

5. Nenáročná dětská jídla na večírek

Potěšte děti jídlem, které se jí rukama. Dětská party jídla se připravují rychle a snadno. A pokud navíc dětem naservírujete sladké dobroty, které jsou zdravé a chutné, potěšíte tím i dospělé.

Vánoční setkání jsou především o tom, abyste příjemně strávili čas, zavzpomínali a dobře pojedli s lidmi, na kterých vám záleží. Plánujte dopředu, buďte připraveni – a večírek může začít!

Večírek může začít!