Bez masa

Proměňte kuchyň v kreativní dílnu a pohrajte si s výrobou oranžových noků nebo plněných půlek brambor. Chcete zkusit něco netradičního? Pusťte se do čekanky, fenyklu nebo artyčoků.

Čekankové koláčky

Čekankové koláčky

1hod. 25min.

Květákovo-sýrové placičky

Květákovo-sýrové placičky

35min.

Dýňové noky s Taleggio omáčkou

Dýňové noky s Taleggio omáčkou

1hod. 25min.

Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou

Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou

40min.

Plněné půlky brambor zapečené se sýrem

Plněné půlky brambor zapečené se sýrem

1hod.

Fenyklové lodičky plněné kuskusem

Fenyklové lodičky plněné kuskusem

1hod.

Krémová polenta s pórkem

Krémová polenta s pórkem

1hod. 5min.

Římské gratinované artyčoky

Římské gratinované artyčoky

45min.

Dýňovo-čočková polévka

Dýňovo-čočková polévka

45min.

Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem

Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem

50min.