Recepty s funkcí Výběr porcí a tipy, jak dosáhnout úspěchu

Nad svým stolováním můžete dosáhnout ještě větší kontroly pomocí naší nové funkce Výběr porcí, která „dokáže“ přizpůsobit připravované pokrmy počtu členů vaší domácnosti. Každý den tak budete vařit podle svého.

Díky možnosti vybrat si odborně prověřený počet porcí nebo si počty porcí dokonce přizpůsobit svým potřebám se vám pro vaše vaření otevírají zcela nové příležitosti.

V následujícím textu se dozvíte o dvou eventualitách ve Výběru porcí na Cookidoo®, abyste mohli vařit pro správný počet osob.

Co je Prověřený Výběr porcí?

Na stránce receptu je nyní u našich nejlépe hodnocených receptů uvedena možnost výběru různých velikostí porcí – s naší zárukou úspěchu pro Thermomix®. Všechny tyto možnosti byly odborně otestovány naším oddělením pro vývoj receptů pro Thermomix®.

Začínáme

Na stránce receptu jednoduše klikněte na tlačítko "Počet porcí" a zkontrolujte, zda jsme pro vámi vybraný recept otestovali další možnosti v počtech porcí. Pokud najdete počet porcí, který vám vyhovuje a chcete ho vyzkoušet, klikněte na něj a začněte vařit. Je to tak snadné!

Odzkoušené velikosti porcí naleznete na stránce receptu v aplikaci Cookidoo®, na webu a ve vašem Thermomixu® TM6.

prověřeným Výběrem porcí

Co je Manuální Výběr porcí?

Jste-li kuchaři kreativci a nemůžete najít prověřený počet porcí u vybraného receptu, nezoufejte. Náš nový manuální Výběr porcí automaticky přizpůsobí počty porcí na míru vaší domácnosti a uloží je v sekci vašich Vytvořených receptů.
Začínáme

Stávající recepty na Cookidoo® můžete nyní automaticky měnit tak, že si vyberete a otevřete recept v aplikaci Cookidoo® nebo na webu. Následně klikněte na tlačítko Počet porcí a vyberte možnost Udělejte si to po svém, což vám umožní přizpůsobit daný recept a uložit si jej mezi vaše Vytvořené recepty.

Upozornění: Tato funkce je dostupná pouze prostřednictvím stránky receptu, nikoli v sekci Vytvořené recepty. Automaticky přizpůsobené velikosti porcí NEJSOU testovány naším oddělením vývoje receptů pro Thermomix®. Úspěch garantujeme pouze u receptů, které jsme stoprocentně vytvořili a otestovali.

Manuální výběr porcí - důležité:

• Záruka úspěchu pro Thermomix® ztrácí platnost, jakmile je recept importován do sekce Vytvořených receptů.
• Nepřekračujte maximální kapacitu mixovací nádoby (max. 2,2 l), Varomy či jiného příslušenství. Když používáte recepty s vysokou teplotou a/nebo vyšší rychlostí, postupujte mimořádně opatrně.
• Další bezpečnostní informace si vždy vyhledejte v návodu k použití na Thermomix®.
• Ne všechny části receptu se automaticky přizpůsobí novým počtům porcí. Například recepty na pečení, ve kterých se připravuje těsto, jsou obecně nastaveny na jeden plech na pečení /na jednu formu, proto nezapomeňte přizpůsobit také velikost nebo počet plechů a forem na pečení.
• Veškeré změny, které jste v receptu provedli, si můžete prohlédnout, jakmile projdou procesem automatického manuálního Výběru porcí. Opatrně zkontrolujte každý krok a změnu, podle potřeby opravte a upravte části receptu, které nebyly automaticky přizpůsobeny.

Chcete upravit víc než jen velikost porce?

Vytvářejte, importujte, upravujte a sdílejte své oblíbené recepty pomocí funkce Vytvořené recepty.

Objevte Vytvořené recepty