7 tipů a triků, jak vařit s Varomou®

Varoma® je ideální na víceúrovňové a parní vaření. Zvýrazněte chuť delikátní ryby nebo zeleniny a zajistěte dokonale šťavnatý konečný pokrm, uvařte v páře celou řadu dezertů a mnoho dalších jídel.

Objevte 7 tipů a triků pro každý den, jak svou Varomu® využít co nejlépe.

1. Věděli jste, že ve Varomě® můžete vařit rýži, a dokonce i dort a koláče?

Stačí vám pečicí forma odolná proti teplu nebo nádoba, která pasuje do Varomy® a lze ji zavřít pod víko, aby se obsah dobře propekl. Prohlédněte si naše výborné jablka v páře s omáčkou sabayon.

2. Použijte Varomu® jako odstředivku na salát.

Po omytí salátu a další zeleniny můžete použít Varomu® s víkem k důkladnému promíchání a odstředění přebytečné vody.

3. Připravte s Thermomixem® TM6 ve Varomě® vynikající jogurty.

Použijte režim Fermentování  a staňte se mistry v přípravě jogurtů. Vyzkoušejte náš bílý jogurt.

4. Zpracujte své suroviny dokonale.

Umístěte ingredience, které se déle vaří, do košíku Varomy® a ingredience s kratší dobou vaření na tác Varomy®. To zajistí optimální dobu přípravy i výsledek!

5. Uvařte toho více.

Použijte společně nádoby, tác a mixovací nádobu Varomy® a maximalizujte množství surovin, které můžete v receptech použít.

6. Nechte zeleninu a těstoviny okapat.

Použijte Varomu® jako cedník na uvařené těstoviny nebo zeleninu.

7. Vyložte Varomu® pečicím papírem.

Vychutnejte si šťavnaté pokrmy uvařené na páře. Pečicí papír zachytí jejich šťávu a zabrání smíchání s ostatními surovinami v mixovací nádobě. Pro dokonalé vyložení Varomy® pečicí papír před umístěním na tác nebo do nádoby navlhčete. Nezapomeňte ponechat malou část tácu nebo nádoby Varomy® nezakrytou, aby pára náležitě cirkulovala.

Prohlédněte si naše oblíbené kolekce pro Varomu®!

Začít vařit