Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jablka v páře
- 4 jablka (cca 150 gramů každé), např. braeburn, golden delicious, fuji, royal gala, oloupaná nebo neoloupaná
- 2 - 3 polévkové lžíce citrónové šťávy (25 gramů)
- 500 gramů vody
Omáčka sabayon
- 50 gramů cukru, krystalu
- 1 vejce
- 3 žloutky
- 160 gramů cideru, suchého
- 2 čajové lžičky skořicového cukru, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninová kapsa
45 min
Celozrnné knedlíky s burisony
50min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30min
Ovčí jogurt
14h
Hrachové kebaby
13h 30min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25min
Krém Karamel
3hod.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Bramborovo-dýňová kaše
35 Min