Zařízení & příslušenství
Jablka v páře s omáčkou sabayon
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Jablka v páře
-
4 jablka (cca 150 gramů každé), např. braeburn, golden delicious, fuji, royal gala, oloupaná nebo neoloupaná
-
2 - 3 polévkové lžíce citrónové šťávy (25 gramů)
-
500 gramů vody
Omáčka sabayon
-
50 gramů cukru krupice
-
1 vejce
-
3 žloutky
-
160 gramů jablečného džusu160 gramů cideru, suchého
-
1 čajová lžička skořice, mleté, na posypání2 čajové lžičky skořicového cukru na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
969 kJ /
232 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Medovník
25hod. 30min.
RAW řepný dortík
1hod. 25min.
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
5hod.
Velikonoční zajíčci s ementálem
45min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1hod.
Triple RAW Tiramisu
4hod. 30min.
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1hod.
Kokosový krém
5min.
Krémová polévka s topinambury
45min.
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45min.
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25min.