Objevte 4 jídla, která budou díky programu Ohřev chutnat ještě lépe

Některé pokrmy chutnají druhý den ještě lépe a chuť některých jídel je tak jemná, že je nutné je ohřát na ideální teplotu. Ať už se jedná o jídlo pro miminko, nebo o polévku, která zahřeje, máme pro vás 4 nápady, jak co nejlépe využít program Ohřev na vašem přístroji TM6.

1 – Výživná polévka nebo ragú na zahřátí

Už se vám někdy stalo, že jste ohřáli polévku, která byla uprostřed stále studená? S novým programem Ohřev na přístroji Thermomix® můžete tekuté pokrmy ohřát rovnoměrně a na správnou teplotu. Zeleninové ragú, čili nebo kari… některá jídla chutnají další den ještě lépe. S Thermomixem® je bezchybné ohřívání jídel jednoduše hračka.

2 – Hrnek mléka před spaním

Dáváte si před spaním na uklidnění rádi hrnek teplého mléka? Toužíte-li po extra zklidňujícím nápoji, můžete přidat třeba i čokoládu, med nebo skořici. Děti teplé mléko také milují a vy už si nemusíte dělat starost, že mléko spálíte.

3 – Jídlo pro miminka

Ohřejte ovesnou kaši či polévku na ideální teplotu. S programem Ohřev na vašem TM6 můžete jídlo pro své miminko rovnoměrně ohřát na teplotu 37 ºC. Už není nutné používat kostky ledu nebo trávit čas čekáním, až pokrm vychladne. Jednoduše své děťátko nakrmte teplým a výživným jídlem.

4 – Bešamelová, boloňská nebo rajčatová omáčka

Připravte nová výborná jídla tak, že k nim přidáte ohřátou domácí omáčku, kterou již máte hotovou. Ohřejte jednu či více druhů omáček a nechte ostatní, aby si během oběda vybrali.

Tipy:

• Program Ohřev funguje nejlépe v případě tekutých nebo krémových pokrmů.
• K rovnoměrnému ohřátí většího množství pokrmu nebo jídel hustší konzistence, jako je například boloňská omáčka, na ideální teplotu, použijte šlehací metličku, která také zabraňuje rozpadnutí pokrmu na malé kousky při ohřívání.

Inspirujte se našimi tipy a triky, jak nejlépe využít zbytky z vaření

Všechny články na téma zbytky