Nejlepší doporučení PRO VÁS

Když vám někdo, kdo vás zná, doporučí nějakou knížku nebo film, je to proto, že si myslí, že by se vám mohly líbit. Stejně tak je tomu i v případě Cookidoo®. Učí se vaše chutě, pozná, co nejčastěji vaříte, a na základě vašich preferencí vám doporučí recepty. Prostudujte si tento článek a zjistěte vše o doporučeních v sekci „Pro vás“.

KDE NAJDU DOPORUČENÍ RECEPTŮ SPECIÁLNĚ PRO SEBE?
Prozkoumejte záložku „Pro vás“ na stránce „Objevte“ na Cookidoo®. Každý den tam najdete aktualizovaná doporučení receptů přímo pro vás, která vás i váš Thermomix® inspirují a urychlí odpověď na otázku: „Tak co budu dneska vařit?“. Čím více vaříte, tím jsou doporučení lepší! Pokud se vám doporučení nezobrazují, nezapomeňte zkontrolovat nastavení souhlasu, jak je popsáno zde.

Přečtěte si více o používání záložky „Pro vás“

CO OVLIVŇUJE DOPORUČENÍ RECEPTŮ, KTERÉ SE VÁM ZOBRAZUJÍ?

Cookidoo® doporučuje inspirativní recepty na základě toho, co jste na Thermomixu® (TM5 nebo TM6) v minulosti uvařili. Snažíme se, aby pro vás byla doporučení co nejrelevantnější, takže recepty, které jste vařili nedávno, mají na doporučení větší vliv než ty, které jste vařili před delší dobou.

Kromě toho se témata a výběr kategorií, které vidíte, můžou lišit od těch, které mají k dispozici vaši přátelé. Jsou totiž ovlivněny recepty Cookidoo®, podle kterých jste v minulosti vařili. Milujete sladkosti a často je připravujete v Thermomixu®? Pak se vám pravděpodobně v horní části stránky zobrazuje kategorie „Dezerty“. Nebo často potřebujete recepty na chutná jídla, která mají krátkou dobu přípravy? Pak pravděpodobně v horní části stránky vidíte doporučení „Recepty na každý den“. Vše se odvíjí podle toho, co vám nejvíc pomáhá, aby vaše rozhodování, co uvařit, bylo rychlé a snadné.

JAKÉ JSOU ROZDÍLY MEZI TÉMATY DOPORUČENÍ?

Top tipy pro vás
Najděte si z celé řady našich receptů ten, který je pro vás osobně nejvhodnější, a to v jazyce vašich nejčastěji používaných receptů. Prioritou jste vy a to, abyste si pokrm vychutnali. V tomto tématu nenajdete každodenní recepty, protože ty mají svou vlastní sekci.

Každodenní recepty pro vás
Zde najdete návrhy na snadná hlavní jídla a polévky, které lze připravit za méně než 60 minut a k jejichž přípravě stačí jen pár ingrediencí.

Aktuální trendy
Toto je seznam receptů, které jsou v současné době ve vaší zemi populární. Jsou vybrány ze souboru oblíbených receptů, které se v poslední době vaří obzvlášť často.

Dezerty pro vás
Speciální kategorie pro mlsné jazýčky a pro všechny, kteří potřebují na závěr nějakou sladkou tečku! Zde najdete výběr dezertů a sladkostí podle vašeho vkusu.

Objevte skryté klenoty
Tato kategorie je věnována receptům, které mají vysoké hodnocení, ale jsou často přehlížené. U těchto kreativních skvostů, které si zaslouží, abyste si je vychutnávali častěji, očekávejte aspoň čtyřhvězdičkové průměrné hodnocení. Možná mezi nimi najdete svoje příští kulinářské dobrodružství!

Vegetariánské recepty pro vás
V téhle kategorii jde především o zeleninu. Najdete tu hlavní jídla bez masa – všechny recepty v této kategorii jsou vegetariánské.

Čerstvě z trouby
Už cítíte tu hřejivou a příjemnou vůni, která vám jde z trouby? Tahle doporučení se týkají pečení a najdete mezi nimi recepty na chutné pečené pokrmy – sladké i slané.

Nízkosacharidové vaření
Ideální místo pro ty, kdo si chtějí vychutnat výborné a chutné pokrmy bez nadměrného množství sacharidů. V této sekci najdete širokou škálu vynikajících receptů na hlavní jídla, těstoviny a rýži, polévky, pečené dobroty a snídaně. Díky méně než 25 gramům sacharidům na porci si je můžete užívat s klidnou duší.

Životní styl s nízkým obsahem tuků
Chcete přijmout životní styl s nízkým obsahem tuků, aniž byste dělali kompromisy s ohledem na chuť? Tato sekce nabízí recepty na hlavní jídla, těstoviny a rýži, polévky, pečené dobroty a snídaně, kde z tuků pochází méně než 30 % z celkového počtu kalorií.

Zkuste méně cukru
Ať už se snažíte snížit hladinu cukru v těle, nebo jednoduše milujete zdravější jídla, tato sekce je určená přímo pro vás! Od výborných hlavních jídel, přes chutné těstoviny a rýži, až po neodolatelné pečené dobroty a snídaně, všechny naše recepty obsahují méně než 3 gramy cukru na porci a z cukrů pochází méně než 20 % kalorií.

Výborné saláty a svačiny
Zde najdete recepty na zdravé svačiny, jednohubky, předkrmy, saláty a nápoje. Skvěle se hodí, pokud chcete pokrm něčím osvěžit, nebo ho nechat zazářit coby hlavní jídlo.

Naším cílem je poskytovat vám ta nejlepší doporučení podle vašeho vkusu a neustále pracujeme na zlepšování našich návrhů. To také znamená, že do seznamu, který vidíte výše, neustále přidáváme nová témata. Můžete se tak neustále těšit na nové přírůstky!