Nejlepší tipy pro vás – recepty šité na míru

Prostřednictvím záložky „Nejlepší tipy pro vás“ na Cookidoo® vám chceme poskytnout recepty na základě vašich oblíbených chutí a momentální nálady, případně i doporučit recepty, které budou příjemným překvapením pro vaše chuťové pohárky! Vařte podle svého.

Začínáme

Chcete-li dostávat recepty připravené na míru, přihlaste se a zkontrolujte záložku „Nejlepší tipy pro vás“ na Cookidoo®. Doporučené recepty denně aktualizujeme, takže vy i váš Thermomix® můžete neustále čerpat novou inspiraci.

Upozornění: Vaše soukromí a bezpečnost vašich osobních údajů jsou pro nás velmi důležité. Proto vám individuální doporučení můžeme nabídnout pouze v případě, že jste potvrdili svůj souhlas s dohodou o zpracování osobních údajů.

Souhlas s užitím údajů můžete na svém Thermomixu® TM6 změnit v Nastavení/ Ochrana osobních údajů / Využití dat. Na Cookidoo® můžete nastavení týkající se souhlasu aktualizovat zde.

Máte-li přístroj TM5 nebo TM31, další informace najdete níže.

Aktualizace

Pro zákazníky používající přístroj TM5 nebo TM31

Používáte-li Thermomix® TM5 spolu s Cook-Key, můžete využívat recepty doporučené na míru! Chcete-li na svém Thermomixu® TM5 udělit souhlas, přejděte do Nastavení / Ochrana soukromí / Diagnostika a využití .

Thermomix® TM31 není propojené zařízení, proto vám doporučené recepty na Cookidoo® nemůžeme nabídnout. Nezapomeňte si však nastavit profil Cookidoo®! Další informace najdete níže.

Váš profil

Nastavte si svůj profil Cookidoo® a dostávejte ještě více doporučených receptů. Začněte tím, že si nastavíte profilový obrázek a jméno. Vaříte rádi kreativně nebo preferujete rychlá, jednoduchá anebo víkendová jídla? Vyberte si svůj oblíbený Styl vaření a prohlédněte si recepty na míru v záložce „Nejlepší tipy pro vás“ na Cookidoo®. Užívejte si vaření!

Vařte více a dostávejte ještě lepší doporučení

Čím častěji budete vařit, tím lepší návrhy receptů budete dostávat! Inspirujte se každý den doporučeními šitými na míru jen pro vás. Čeká vás méně vyhledávání receptů a více zábavy při vaření.

Více informací

Vaše shrnutí na konci roku: Cookidoo® Served

Jediná věc, která je lepší než společné stolování, je sdílení milníků v oblasti jídla s rodinou a přáteli. Proto jsme vytvořili Cookidoo® Served, vzrušující přehled vašeho vlastního vaření za uplynulý rok! Zamyslete se nad svou cestou s Thermomixem®, objevte své nejčastěji vařené recepty a zveřejněte své osobní statistiky a infografiky na sociálních sítích, a podělte se tak o své úspěchy. Ujistěte se, že jste aktualizovali nastavení souhlasu, abyste se mohli zapojit!

Nastavte si profil na Cookidoo® a užívejte si vaření na maximum!

Začněte nyní