Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnusskrokant
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 20 g Butter
- 40 g Honig
Pfirsichpüree
- 300 g Pfirsiche entsteint, in Stücken und 1 Pfirsich für die Dekoration
- 10 g Vanillezucker
- 1 EL Rum (volitelně)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
Honigjoghurt und Fertigstellung
- 500 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 - 40 g Honig, nach gewünschter Süße
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1924 kJ / 459 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Mango-Tiramisu
15 dk
Himbeer-Crunch-Creme
1h 10min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2hod. 30min
Erdbeeren im Glas
20 dk
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20 dk
Joghurt-Kokos-Creme
20 dk
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1sa 30 dk
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2hod. 30min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 dk