Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnusskrokant
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 20 g Butter
- 40 g Honig
Pfirsichpüree
- 300 g Pfirsiche entsteint, in Stücken und 1 Pfirsich für die Dekoration
- 10 g Vanillezucker
- 1 EL Rum (volitelně)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
Honigjoghurt und Fertigstellung
- 500 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 - 40 g Honig, nach gewünschter Süße
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1924 kJ / 459 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Mohn-Marzipan-Creme
3 Std.
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20 min
Matjesrollen mit Sherry-Rotkrautfülle
45 min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50 min
Zwetschgen-Trifle
4h
Joghurt-Kokos-Creme
20min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15 min
Mango-Tiramisu
15min
Walnusssoufflé
1h 15 min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15min