Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paradeisergelee
- 500 g reife Paradeiser, geviertelt
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 ½ Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Paradeismark
- 10 g Balsamico-Essig
- 10 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Agar-Agar
Hartkäsekekse
- 110 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- ½ TL Thymian, getrocknet
Fetacreme
- 150 g Wasser
- 100 g Milch
- ½ Knoblauchzehe
- 1 TL Agar-Agar
- 200 g Feta, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
Basilikumtopping und Fertigstellung
- 1 Bund frisches Basilikum, Blättchen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 100 g Schlagobers
- ¼ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Sahnesteif
- 4 Cocktailparadeiser, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 997 kJ / 238 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4hod. 35min
Tomaten-Cocktail
30min
Weißweinsuppe
45min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4hod. 30min
Überbackene Zwiebeln mit Erdäpfelfülle
1 Std. 15 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Bärlauch-Zabaglione
10min
Camembert-Soufflé
45min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1 Std. 20 Min