Zařízení & příslušenství
巧克力豆餅乾
Příprava 15min.
Celkový 30min.
20 片
Suroviny
-
奶油 切塊,置於室溫軟化70 克
-
紅糖50 克
-
蛋1 顆
-
香草精¼ 茶匙
-
低筋麵粉130 克
-
無糖可可粉20 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
高熔點巧克力 (烘焙用) (可可含量50%)90 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
1.3 g
Kalorie
368.9 kJ /
88.2 kcal
Tuk
4.8 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
對巧克力上癮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan