Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
肉桂餡
- 70 克 奶油, 切塊,室溫軟化
-
100
克 胡桃
nebo 100 克 核桃 - 5 大匙 二砂糖
- 2 大匙 肉桂粉
麵包卷
- 125 克 牛奶
- 55 克 糖
- 1 小撮 鹽
- ½ 大匙 乾酵母粉 ,(約1½茶匙)
- 1 顆 蛋 (大型) (約65克)
- 290 克 高筋麵粉
奶油乳酪糖霜
- 50 克 冰糖粉
- 50 克 奶油乳酪
- 30 克 奶油, 切塊
- 2 大匙 牛奶
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 2.8 g