Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 150 g de azúcar
- 100 g de agua
- 8 yemas de huevo
- 300 g de chocolate, en trozos
- 1 pizca de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1924 kJ / 458 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20min
Delicia de helado
10 Std.
Chocolate procesado (decoraciones fáciles)
20min
Helado de chocolate
12 Std.
Helado de vainilla
12 Std.
Helado de chocolate
12 Std.
Helado de vainilla
13h
Pastel party-pops
2h 10min
Pastel de cajeta
1 godz. 10 min
Macarrones de chocolate
24 Std.
Helado bicolor con praliné
Žádné hodnocení
Helado de yogur y fresa
5hod.