Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 150 g de azúcar
- 100 g de agua
- 8 yemas de huevo
- 300 g de chocolate, en trozos
- 1 pizca de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1924 kJ / 458 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de fresas congeladas
4h 5min
Helado de vainilla
12 Std.
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Helado de chocolate
12 Std.
Helado de chocolate
12 Std.
Helado de vainilla
13 Std.
Besos
40 Min
Calaveritas de chocolate
2 Std. 30 Min
Helado de coco y té verde
5h 20min
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 min
Trufas con corazón de coco
1 Std.
Chocolate caliente
10 Min