Helado bicolor con praliné

Helado bicolor con praliné

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 15min.
8 porciones

Suroviny

Praliné de almendra
  • 50 g de azúcar
  • 25 g de agua
  • 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
  • 320 g de leche condensada
  • 20 g de cocoa en polvo
  • 16 - 20 galletas, tipo Maria

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 7.19 g
Kalorie 2014 kJ / 482 kcal
Tuk 31.4 g
Vláknina 1.17 g
Sacharidy 42.59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...