![Helado bicolor con praliné Helado bicolor con praliné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B967CC9B-A500-48D8-A224-38F3903D27AC/Derivates/ACB6E671-6FFC-4176-A179-AB05F6DC82CD.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de almendra
- 50 g de azúcar
- 25 g de agua
- 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 320 g de leche condensada
- 20 g de cocoa en polvo
- 16 - 20 galletas, tipo Maria
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2014 kJ / 482 kcal
- Protein
- 7.19 g
- Sacharidy
- 42.59 g
- Tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 1.17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delicia de helado
10h
Mordiscos caseros
1 Std.
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Magdalenas
1h 20min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Žádné hodnocení
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 Min
Helado de chocolate
8 Std. 30 Min
Mousse de chocolate
30 Min
Besos de dama
1 Std.
Cobertura de mousse de chocolate
10 min
Pastel capuchino
2h
Orejitas bañadas en chocolate
2h