Helado bicolor con praliné
TM31 TM5 TM6

Helado bicolor con praliné

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Praliné de almendra

  • 50 g de azúcar
  • 25 g de agua
  • 50 g de almendras peladas

Helado bicolor

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
  • 320 g de leche condensada
  • 20 g de cocoa en polvo
  • 16 - 20 galletas, tipo Maria

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
2014 kJ / 482 kcal
Protein
7.19 g
Sacharidy
42.59 g
Tuk
31.4 g
Vláknina
1.17 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty