![Pan de palomitas de maíz (sin gluten) Pan de palomitas de maíz (sin gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80DB5307-7054-491B-9758-4727259DC934/Derivates/B2E96FEA-B741-4686-947D-77A50AEE159C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de granos de maíz palomero
- 50 g de almidón de tapioca, (mandioca) o fécula de tapioca
Masa de levadura
- 100 g de agua mineral
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina sin gluten panificable
- 1 cucharadita de azúcar
Resto
- 300 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de ajonjolí
- 100 g de harina sin gluten
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 5.25 g
- Sacharidy
- 24.38 g
- Tuk
- 9.54 g
- Vláknina
- 4.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de chocolate sin gluten
40 min
Pan sin gluten
1h 40min
Baguette sin gluten
1 godz.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
El pastel
2 Std.
Pan de maíz (Broa)
2 Std. 20 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan sin gluten
1h 40min
Pizza de arroz
1 godz. 30 min
Barritas energéticas
40 min
Donas sin gluten
1h 40min