Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de granos de maíz palomero
- 50 g de almidón de tapioca, (mandioca) o fécula de tapioca
Masa de levadura
- 100 g de agua mineral
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina sin gluten panificable
- 1 cucharadita de azúcar
Resto
- 300 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de ajonjolí
- 100 g de harina sin gluten
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 5.25 g
- Sacharidy
- 24.38 g
- Tuk
- 9.54 g
- Vláknina
- 4.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pan de leche con nueces
1h 50 min.
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2u. 20min
Bisquets sin gluten
1h 30min
Yogur de coco
13u. 30min
Mermelada de zanahoria
40min
Queso Cheddar vegano
12 godz. 15 min
Pastel de naranja y miel
2h
Yogur de coco
Žádné hodnocení
Pasta fresca sin gluten
45min