Pan de palomitas de maíz (sin gluten)

Pan de palomitas de maíz (sin gluten)

2.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 15min
10 rebanadas

Suroviny

  • de granos de maíz palomero
    200 g
  • de almidón de tapioca (mandioca) o fécula de tapioca
    50 g
Masa de levadura
  • de agua mineral
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • de harina sin gluten panificable
    50 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
Resto
  • de agua mineral
    300 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de ajonjolí
    50 g
  • de harina sin gluten
    100 g
  • aceite de oliva extra virgen para barnizar

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 204 kcal / 854 kJ
Protein 5.25 g
Tuk 9.54 g
Sacharidy 24.38 g
Vláknina 4.28 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...