Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1995 kJ / 477 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20 min
Almíbar de chocolate
40 min
Pastel de Rey roto
6h
Gomichelas
25 min
Calaveritas de azúcar
3 Std. 15 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30 min
Herraduras de mazapán
1h
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Žádné hodnocení
Orejitas bañadas en chocolate
2h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Bombones rellenos de toffee
1h 5 min
Merenguitos
1h 20 min