Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zucker
- 1 Stück Zimtstange (ca. 6 cm)
- 375 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 750 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Butter, sehr weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ¾ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 743 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Streuseltaler
1h 45 min
Kanelboller
2 Std. 20 Min
Hefezopf
3h
Nuss-Striezel
1h 30min
Kirschenmichel
1h
Dinkel-Brioche au chocolat
2h
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40min
Schwäbische Pfitzauf
40min
Amerikaner
2h
Streuselstuten
2 godz. 25 min
Zimt-Hefe-Muffins
2h
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55 min