
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zucker
- 1 Stück Zimtstange (ca. 6 cm)
- 375 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 750 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Butter sehr weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ¾ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 178 kcal / 743 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Hefezopf
2hod. 30min
Hefezopf
3hod.
Nuss-Striezel
1hod. 30min
Zitronenbrioche
3hod. 15min
Marzipan-Mohn-Franzbrötchen
3hod.
Kanelboller
2hod. 20min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1hod. 30min
Dänische Hefeknoten
1hod. 30min
Streuselstuten
2hod. 25min
Amerikaner
2hod.
Schwäbische Flachswickel
45min
Zimt-Hefe-Muffins
2hod.