Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Milch
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Butter, kalt, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- 120 g Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2h 20 min
Brioche
2 Std.
Gefüllte Streuseltaler
2 godz. 30 min
Streuseltaler
1h 45 min
Laugenecken
3h
Franzbrötchen
2 Std. 45 Min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 Std.
Bagels
2 Std.
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Butterkuchen
1h 55min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2 Std. 15 Min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min